We veranderen bedrijven van succesvolle ondernemers in het merk dat het zou moeten zijn.

Achternaam als merknaam

(Re)branding

Van bedrijf naar merk

Je wil opvallen. Laten zien waar je voor staat. Je kunnen vasthouden aan een eerlijk en aantrekkelijk verhaal. Dan is het hoog tijd om van je bedrijf een merk te maken. Je imago, uitstraling en boodschap naadloos op elkaar afstemmen? Dit traject is voor jou.

check de aanpak

Merkactivatie

strijdpartners

Je merk klopt aan alle kanten. Top. Nu moet dat verhaal nog verteld worden. Zichtbaar zijn op de juiste plekken, met de juiste boodschap: dat is hoe het werkt. Kies voor passende uitingen volgens een campagnematig plan. Met doelen en budgetten die je zelf bepaalt.

check de aanpak

Waarom
Goud & Kobalt?

Brandingbureau in Tiel


Omdat we door je heen prikken. Door je salesverhaal, je huidige communicatie en je uitgezette marketingdoelen. We horen ze aan, maar zien razendsnel het échte verhaal. We filteren en pakken beet waar je bedrijf iets aan heeft. Of je nu een nieuwe uitstraling wil, een complete rebranding, of een klapper van een campagne. 

Met deze eerlijke en ongefilterde mening, gecombineerd met een doordachte strategie en een creatieve aanpak, zorgen we ervoor dat jouw merk een blijvende indruk maakt. Dus waarom zou je nog langer wachten?

Geef ons de vrije hand om jouw merk tot zijn recht te laten komen, want dat verdient het. Neem vandaag contact met ons op en ervaar zelf hoe ons brandingbureau jouw bedrijf in Tiel en ver daarbuiten naar nieuwe hoogten kan laten stijgen.

Jouw merk,
onze missie

rebranding
Merknaam
Pay-off
logo
huisstijl
merkgids
website
Lancering
marKETINGPLAN
contentplan
Werving
promotie
Video Frame

10 / 03 / 23

video: Sascha Waack

“Het belangrijkste is dat je geen concessies doet. Je moet het helemaal goed doen, of helemaal niet.”

Naud Rommens / 5VOOR12

Over Goud & Kobalt

Brandingbureau in Tiel


In 2021 is Goud & Kobalt samengesmolten door vuur. Aangesticht door ons: Jamie en Thomas. Zonder enige twijfel. Onze visie op merken en ondernemen is door de tijd perfect in elkaar overgevloeid: het kon niet anders dan slagen.

Al sinds 2014 werken we namelijk al samen bij en voor verschillende bedrijven. Een onafscheidelijk duo, zou je kunnen zeggen. We hebben dezelfde drive, maar niet dezelfde skills. En al helemaal niet hetzelfde karakter. Dat blijkt elkaar heel goed aan te vullen. Wil je daar een beeld bij? Bekijk hieronder onze karakterschetsen.

Brands background

Practice what you preach

Ons werk

check het hier
Contact Goud & Kobalt
Flag

Ben je er klaar voor?