We veranderen bedrijven van succesvolle ondernemers in het merk dat het zou moeten zijn

(Re)branding

Van bedrijf naar merk

Je wilt opvallen. Laten zien waar je voor staat. Je kunnen vasthouden aan een eerlijk en aantrekkelijk verhaal. Dan is het hoog tijd om van je bedrijf een merk te maken. Je imago, uitstraling en boodschap naadloos op elkaar afstemmen? Dit traject is voor jou.

check de aanpak

Merkactivatie

Effectief zichtbaar zijn

Je merk klopt aan alle kanten. Top. Nu moet dat verhaal nog verteld worden. Zichtbaar zijn op de juiste plekken, met de juiste boodschap: dat is hoe het werkt. Kies voor passende uitingen volgens een campagnematig plan. Met doelen en budgetten die je zelf bepaalt.

check de aanpak

Jouw merk,
onze missie

rebranding
Merknaam
Pay-off
logo
huisstijl
merkgids
website
Lancering
marKETINGPLAN
contentplan
Werving
promotie
Video Frame

10 / 03 / 23

video: Sascha Waack

“Het belangrijkste is dat je geen concessies doet. Je moet het helemaal goed doen, of helemaal niet.”

Naud Rommens / 5VOOR12

Brands background

Goud & Kobalt

De oorsprong


In 2021 zijn Goud & Kobalt samengesmolten door hetzelfde vuur. Aangesticht door ons: Jamie en Thomas. Zonder twijfel. Onze visie op merken en ondernemen zijn in de loop der jaren perfect in elkaar overgevloeid: het kon niet anders dan slagen.

Sinds 2014 werken we namelijk al samen bij en voor verschillende bedrijven. Een onafscheidelijk duo, zou je kunnen zeggen. We hebben dezelfde drive, maar niet dezelfde skills. En al helemaal niet hetzelfde karakter. Dat blijkt elkaar heel goed aan te vullen.

Flag

Ben je er klaar voor?